محمد محسن صدر، مدیرعامل شرکت امیدبوم گفت: در کشور ۹ کارخانه نوآوری مشغول فعالیت میباشند که این کارخانه به نوعی دهمین کارخانه و به لحاظ تخصصی اولین کارخانه هوشمندسازی و نوآوری کشور و اولین کارخانه با حمایت یک مجموعه بانکی در کشور است.
به گفته وی هدف از تشکیل کارخانه توسعه و استقرار نهادهای زیست بوم همچون مراکز نوآوری، شتابدهندهها و استارتاپ ها، مهارت افزایی و توانمندسازی نخبگان حوزه هوشمندسازی، پاسخ به نیازهای فناورانه و اولویتهای حوزه هوشمندسازی کشور با اتکا به شرکتهای دانش بنیان، نقطه اتصالی برای شرکتهای نوآور و دانش بنیان در کنار شرکتهای بزرگ، ایجاد هاب نوآوری حوزه هوشمندسازی و ارتباط هدفمند با فعالین داخلی و خارجی این حوزه، ایفای نقش نوآوری درون سازمانی با هدف شناسایی کارکنان نوآور و خلاق است.
دکتر صدر گفت: سبد فناوری کارخانه به لحاظ فعالیت در حوزههای فینتک، انرژی، معدن، حمل ونقل، سلامت، کالاهای اساسی، کشاورزی در نظر گرفته شده است.
این کارخانه هوشمندسازی و نوآوری امیدینو ۸۵۰۰ مترمربع وسعت دارد و بر اساس گفتههای محمد محسن صدر مدیرعامل شرکت امیدبوم، قرار است اکوسیستمی متشکل از کسبوکارهای بزرگ و کوچکی باشد و بهمرور به مرجع نوآوری تبدیل شود و طرحها را بررسی و ممیزی کند. او در این خصوص گفت: «برنامه داریم کسبوکارهای بزرگ در کارخانه امیدینو مستقر شوند و کسبوکارهای کوچک را جذب کنند؛ در مقابل، کارخانه هوشمندسازی و نوآوری امید بوم خدمات موردنیاز شرکتها را در اختیارشان قرار میدهد و برای کاهش هزینههای پایلوت برنامه دارد. این کارخانه در قدمهای بعدی به تجاریسازی محصولات نیز کمک خواهد کرد.»